acasă
despre noi
ediţia curentă
ediţii anterioare
abonament
publicitate
contact
    Propuneţi-ne
    un subiect de articol!
    Doriţi să primiţi
    gratuit Revista
    AfaceriLemn.ro?
    Click aici pentru a ne
    trimite un comunicat
    de presă
    Informaţii suplimentare
    puteţi găsi şi pe bursa
    de afaceri pentru
    industria lemnului
    Accesaţi acum
    cea mai mare bază de date
    de cereri şi oferte de lemn
    şi produse din lemn
    Cele mai importante
    companii din industria
    lemnului din întreaga lume
Abonare la Newsletter

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

    Târguri şi evenimente

FURNIDEC 2010, Grecia
Expoziţie de mobilă

Cea mai mare şi cuprinzătoare expoziţie de mobilă din Grecia, a 32-a ediţie a FURNIDEC şi-a deschis porţile celor peste 40.000 de vizitatori.

În perioada 8 – 16 mai 2010, FURNIDEC, mai pregătit şi mai bogat ca niciodată, a găzduit unele dintre cele mai puternice nume din domeniul mobilei, asigurându-le contactul cu mii de vizitatori din întreaga ţară.

Calitatea, varietatea şi posibilităţile de vânzare oferite de FURNIDEC au făcut ca această expoziţie să fie alegerea ideală pentru toţi profesioniştii din domeniu aflaţi în căutare de proiecte şi contact direct cu consumatorii.

Înapoi la toate târgurile şi evenimentele

Stroytech 2010, Bulgaria
Expoziţie internaţională pentru materiale de construcţii, utilaje şi tehnologii

Expoziţia internaţională pentru materiale de construcţii, utilaje şi tehnologii, Stroytech, a fost marcată anul acesta de o ediţie de primăvară, menită să răspundă noilor încercări cu care se confruntă companiile din sectorul construcţiilor. Desfăşurată în perioada 12 – 17 mai 2010, expoziţia a reprezentat noul forum pentru industria construcţiilor din Bulgaria, oferind tot ce este necesar în industria constructoare: utilaje, tehnologii, materiale; idei pentru producţie şi expansiune a pieţei; întâlniri cu parteneri şi potenţiali clienţi. Subiectele principale ale expoziţiei au fost: materiale de construcţii, chimia construcţiilor; componente prefabricate; utilaje de construcţii; construcţii modulare prefabricate; sisteme de încălzire; unelte şi echipamente; echipamente şi servicii pentru situri de construcţii.

Furniture and Interior, Ucraina
Târg internaţional de mobilă şi decoraţiuni interioare

În perioada 20 – 23 mai 2010, în cadrul complexului expoziţional din Odessa, a avut loc cea de a 17-a ediţie a Târgului internaţional Furniture and Interior 2010. Expoziţia este un eveniment de prim rang din regiunea sudică a Ucrainei, dedicată profesioniştilor din industria mobilei, specialiştilor din sfera design-ului interior şi unei game variate de consumatori. Vizitatorii proveniţi din toate colţurile ţării arată interesul crescând în această regiune şi în succesul afacerilor încheiate aici. În cadrul ultimei expoziţii Furniture and Interior, au participat 150 de companii din 17 regiuni ale Ucrainei, precum şi expozanţi din Italia, Germania, Polonia, Pakistan, Moldova, Finlanda, Turcia, Rusia şi Belarus, care au prezentat una dintre cele mai frumoase colecţii de mobilă, cu peste 20 de mărci cunoscute şi elemente de design interior. Marile teme ale expoziţiei au cuprins: mobilier de bucătarie, mobilier de birou, dulapuri, materiale şi accesorii, carpete şi podele, sisteme de iluminat, scări, şeminee, servicii de design. Scopul principal al Furniture and Interior a fost acela de a promova produse străine noi pe piaţa naţională, de a dezvolta comunicarea între profesionişti în domeniu şi schimbul de experienţă dintre aceştia. Participanţilor li s-a oferit şansa de a-şi lărgi astfel cercul de parteneri şi clienţi.

   Comentează acest articol!
    Companie
    Nume
    Email
Verificare anti-robot 
   Vezi toate comentariile la acest articol!
    postat de fsdfsd, fdsfs în data de 02 august 2010 la ora 15.34
sdfsdfs
Adăugaţi comentariul dvs. | Răspundeţi
acasă | despre noi | ediţia curentă | ediţii anterioare | abonament | publicitate | contact | sitemap

© 2010 Romcibex SRL - RevistaAfaceriLemn.ro, AfaceriLemn.ro & WoodBusinessPortal.com sunt mărci Romcibex SRL, Romania
Adrese alternative ale serverului AfaceriLemn.ro:
Romcibex.com | Afacerilemn.ro | Afacerilemn.com | Woodbusinessportal.com | Woodbusinessportal.ro
Woodbusinessportal.it | Woodbusinessportal.co.uk | Woodbusinessportal.hu
AfaceriLemn.ro este lider în afacerile cu lemn pentru Cherestea, Frize şi Semifabricate, Parchet, Furnir, Placaj, OSB3, Paleţi şi Europaleţi,
Case din lemn, Lemn de foc şi Brichete, Utilaje prelucrare lemn, Cherestea stejar, Cherestea fag, Cherestea răşinoase