acasă
despre noi
ediţia curentă
ediţii anterioare
abonament
publicitate
contact
    Propuneţi-ne
    un subiect de articol!
    Doriţi să primiţi
    Revista
    AfaceriLemn.ro?
    Vă rugăm să
    completaţi formularul
    de abonare!
    Click aici pentru a ne
    trimite un comunicat
    de presă
    Informaţii suplimentare
    puteţi găsi şi pe bursa
    de afaceri pentru
    industria lemnului
    Accesaţi acum
    cea mai mare bază de date
    de cereri şi oferte de lemn
    şi produse din lemn
    Cele mai importante
    companii din industria
    lemnului din întreaga lume

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

    Târguri şi evenimente

Carrefour du Bois 2010.
International Timber Trade Show, Franţa

Târg internaţional pentru industria lemnului

Carrefour International du Bois este „casa” celei mai mari colecţii de produse de lemn din Europa, incluzând cherestea, parchet, ambalaje, panouri, soluţii pentru construcţii, mobilă de lemn etc. Peste 500 de expozanţi din 28 de ţări şi aproximativ 10 000 de vizitatori specializaţi pe această industrie au luat parte la acest eveniment, desfăşurat la Nantes în perioada 2 – 4 iunie 2010. Mai mult decât o platformă de lansare pentru afaceri, Carrefour International du Bois este locul de întâlnire al întregii industrii a lemnului din Franţa. Zona pentru tehnologii şi soluţii pentru lemn. Această zonă, dedicată noilor produse şi inovaţii din domeniul construcţiilor cu lemn, a fost creată în sprijinul managerilor de proiect, arhitecţilor, designerilor şi profesioniştilor. Există mereu o soluţie durabilă în lucrul cu lemnul! Această zonă va găzdui conferinţe tehnice, precum şi expoziţii pentru noi produse şi inovaţii. Dezvoltare durabilă. Deoarece lemnul este o materie primă regenerabilă şi durabilă, expoziţia a fost dedicată în exclusivitate conceptului de eco-design.

Habitat Expo, Mexic
Expoziţie de arhitectură şi design interior

Habitat Expo este singurul eveniment desfăşurat în Mexic pentru arhitectură şi design interior care reuneşte liderii din acest domeniu, prezentându-le produsele de avangardă.

Acesta s-a aflat în acest an la cea de-a 10-a aniversare şi a avut ca scop promovarea culturii unui design de calitate şi prezentarea tendinţelor, în următoarele sectoare: hoteluri şi restaurante, comerţ, case rezidenţiale.
Inovaţia şi creativitatea au fost impulsionate prin intermediul unor evenimente speciale, prezentări şi dezbateri. Pentru a marca evenimentul, a existat un program complet de activităţi, ce a cuprins următoarele: o platformă de lansare cu prezentare de produse sau lansarea unor noi linii de producţie; conferinţe pe tema avangardei în tendinţe; premiile Asociaţiei mexicane a designer-ilor, acordate următoarelor categorii:
Rezidenţial, Corporatist, Comercial, Turistic, Instituţional, Bucătărie, Baie, Proiecte durabile, Arhitectură peisagistă.
Evenimentul a avut loc la World Trade Center, în Ciudad de México, între 20 şi 22 mai 2010.

DOOR FAIR 2010, Turcia
Târg internaţional pentru uşi şi sisteme
pentru uşi de lemn

A 4-a ediţie a Târgului internaţional pentru uşi s-a desfăşurat în perioada 3 – 6 iunie 2010, în cadrul Centrului Expo din Istanbul. Ediţia precedentă a târgului, care a purtat pentru prima dată denumirea de DOOR FAIR, a fost cel mai important târg internaţional al anului 2008 pentru acest domeniu. 13.274 de vizitatori profesionişti din 41 de ţări au ajuns la Istanbul pentru această manifestare. 164 de companii din Turcia, SUA, Marea Britanie, Germania, Franţa, Italia, România, Belgia, Polonia, China, Hong-Kong, Bolivia, Grecia, Ucraina, Brazilia, Egipt şi-au expus produsele.

EuroExpoFurniture 2010, Rusia
Târg internaţional specializat pe mobilă şi accesorii

Compania MVK International Exhibition a organizat în perioada 12 – 15 mai 2010 a 18-a ediţie a Târgului internaţional specializat pe mobilă şi accesorii - Euroexpofurniture/EEM – 2010. Euroexpofurniture/EEM – 2010 a însemnat: mai mult de 65.000m2 de spaţiu expoziţional; mai mult de 60.000 de vizitatori specializaţi; mai mult de 1.000 de expozanţi! În condiţiile instabilităţii financiare, MVK International Exhibition a sprijinit partenerii şi participanţii la ediţia din 2010 a expoziţiei. Astfel, când autorităţile financiare şi politice ale Rusiei iau măsuri de stabilizare, compania MVK analizează situaţia pieţei. Prin această manifestaţie, organizatorii au reuşit să ofere o abordare individuală şi un sistem flexibil de discount-uri fiecărui partener şi expozant.

Înapoi la toate târgurile şi evenimentele

   Comentează acest articol!
    Companie
    Nume
    Email
Verificare anti-robot 
   Vezi toate comentariile la acest articol!
    postat de dasdasd, asddasd în data de 02 august 2010 la ora 15.42
111222
Adăugaţi comentariul dvs. | Răspundeţi
acasă | despre noi | ediţia curentă | ediţii anterioare | abonament | publicitate | contact | sitemap

© 2010 Romcibex SRL - RevistaAfaceriLemn.ro, AfaceriLemn.ro & WoodBusinessPortal.com sunt mărci Romcibex SRL, Romania
Adrese alternative ale serverului AfaceriLemn.ro:
Romcibex.com | Afacerilemn.ro | Afacerilemn.com | Woodbusinessportal.com | Woodbusinessportal.ro
Woodbusinessportal.it | Woodbusinessportal.co.uk | Woodbusinessportal.hu
AfaceriLemn.ro este lider în afacerile cu lemn pentru Cherestea, Frize şi Semifabricate, Parchet, Furnir, Placaj, OSB3, Paleţi şi Europaleţi,
Case din lemn, Lemn de foc şi Brichete, Utilaje prelucrare lemn, Cherestea stejar, Cherestea fag, Cherestea răşinoase